Новини з регіонів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

Жахіття війни  змусило мільйони українців змінити своє  місце проживання. Більше тисячі, серед яких і освітяни із Лисичанська, Северодонецька, різних районів Запоріжжя та Миколаєва, Донецької області, знайшли собі прихисток на Дубровиччині.

Кожного тимчасово переміщеного освітянина Дубровицька рада Профспілки привітала з  прийдешніми святами - Новим роком та Різдвом Христовим. Колективи Крупівської, Кривицької, Золотинської, Заслуцької, Лютинської гімназій та Дубровицького, Сварицевицького, Колківського ліцеїв, дошкільних закладів №4 та №5 міста Дубровиці, які брали участь в акції, підготували персональні вітання, новорічні сувеніри та посилки із поліськими гостинцями.

Щоб колеги, які опинилися у скрутному становищі, відчули підтримку, щирість поліщуків, єднались та долучались до традицій Поліського краю представники ради Профспілки, відділу освіти, педагогічних колективів закладів освіти разом із гуртом колядників Дубровицького закладу дошкільної освіти №4 «Малятко» завітали з гостинцями та колядою в оселю до кожного з них.

Цього року для нас, українців коляда дуже важлива і цінна. Ми просимо Господа зберегти нашу Батьківщину  її Синів, Перемоги та Миру.

Віра Твердюк

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок