Новини з регіонів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

Сьогодні завершилося трьохденне навчання з питань охорони праці керівників та  заступників закладів дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти, голів профспілкових комітетів Дубровицької міської та Висоцької сільської ради.

Навчання організовано інженером з охорони праці відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради Лещук А.В. та завідуючої сектором освіти,культури, молоді та спорту Висоцької сільської ради Щур О.В. та проведено  по типовій програмі у змішаному режимі. У навчанні взяли участь представники профспілки - Антипчук Г.В.- правовий інспектор праці, Рівненської обласної ради профспілки та Твердюк В.М.- голова Дубровицької ОТОППО.

Виступили спеціалісти Сарненських курсів з ЦЗ та БЖ, виконавчої дирекції фонду соціального страхування у Рівненській області,відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Сарненського РУ ДСНС у Рівненській області,відділу з питань гігієни праці управління держпраці в Рівненській області,відділу розслідування нещасних випадків управління держпраці в Рівненській області, спеціаліст Дубровицької автошколи, військові медики.

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок