Новини з регіонів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

Члени профспілки Шосткинської організації Профспілки працівників освіти і науки України заради скорішої перемоги над рашистськими нелюдами створили та активно працюють у волонтерському центрі «Шостка – добро». 

Як повідомила голова первинної профспілкової організації Шосткинського ліцею Світлана Суптельна, освітяни Шостки, щойно повернулись зі звільнених районів Харківщини. 

Зустрілись із працівниками освіти звільнених Балаклії, Шевченкового, Донця. Передали їм різноманітні продукти харчування: картоплю, капусту, консервацію, мед, також теплий одяг, ковдри, газові балони, з душевним теплом спілкувались як браття і сестри єдиної родини – України освітяни Шостки та Харківщини. 

Керівник відділу освіти Балаклійської міської ради Світлана Анатоліївна Швід розповіла, що Балаклійщина до окупації була заможним краєм, але сьогодні поруйнована та пограбована: рашистська погань потягла за собою оргтехніку, миючі засоби, канцтовари, замки зі шкільних кабінетів…

Перебуваючи на території, яка була окупована 6 місяців, дух перехоплювало від того, як ці люди змогли витримати всі приниження та знущання?! 199 днів! 199 днів окупації!

Нас усіх об’єднала одна потужна мета – перемога! 

Нехай же нашим друзям із Харківської області буде хоч трішечки тепліше на душі, ситніше за столом і затишніше в серці від того, що ми, шосткинці, хоч десь і далеко, але поруч. 

Думаємо про вас, переживаємо! Тримайтеся! Україна переможе!

Впевнені: новий тиждень принесе нам ще більше перемог і гарних новин.

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок