Новини з регіонів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

Робота вихователя, помічника вихователя та інших працівників дитсадків – це покликання, яке вимагає любові до дітей, терпіння, глибокої самовіддачі. Саме Ви, працівники дошкільної освіти, будуєте чарівну країну дитинства, сповнену любові, пізнання та людяності. Ви – наділені рідкісним даром просто любити та за будь-яких обставин зберегти казкові ?кольори дитинства. Ви – сієте те зерно пізнання, що в майбутньому дасть щедрі врожаї людських чеснот у нового покоління нашої держави.

Ви творите країну, в якій господарюють діти. Саме тут малеча отримує перші знання, знайомиться з літерами та цифрами, вчиться дружити і відстоювати свої інтереси, саме там закладаються навички соціальної поведінки й спілкування.

Напередодні Всеукраїнського дня дошкілля, висловлюю Вам щиру вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей – найменших мешканців нашої громади.

Бажаю Вам міцного здоров’я та успішного втілення творчих ініціатив. Нехай професіоналізм і набутий практичний досвід допомагають Вам реалізовувати сучасні програми виховної роботи з дітьми. Нехай ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день вихованців у дитячому садку в радісний і щасливий!

Корисні посилання

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок