Новини з регіонів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

«Подякуй вчителю» – під такою назвою стартує фінальний етап кампанії «Класний вчитель». Його метою є нагадати всім українцям про важливість ролі педагогів у розвитку особистості кожної дитини. Навіть через роки після останнього дзвоника ми пам’ятаємо тих вчителів, які зіграли вирішальну роль у виборі майбутньої професії, надихнули на втілення мрій або просто повірили у нас.

Для цього ми зняли зворушливий відеоролик, в якому дорослі люди, які вже досягли успіхів у своєму житті і стали відомими завдяки своїй наполегливій праці, дякують за це своїм неймовірним вчителям і закликають зробити це кожного з нас.

Герої ролика: телеведуча Наталія Мосейчук, стронгмен Сергій Конюшок, дослідниця Антарктиди Марія Павловська, письменниця Таня Стус та заступник Міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький.

А за що ви вдячні своїм вчителям або вчителям своїх дітей чи онуків? Приєднуйтесь до наших героїв та подякуйте улюбленим педагогам під цим постом.

Корисні посилання

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок