Новини Профспілки

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

24 квітня поточного року в онлайн форматі відбулося засідання ради обласної організації Профспілки, на якому було обговорено питання про організацію звітів і виборів в організаційних ланках обласної організації Профспілки.

Доповідач, Юрій Кравець, голова ради обласної організації Профспілки, ознайомив профспілкових лідерів із особливостями організації звітів і виборів в організаційних ланках обласної організації Профспілки. Окреслив основні питання, на яких необхідно акцентувати увагу у ході підготовки і проведення звітно-виборних зборів, конференцій.

Голови організаційних ланок обласної організації Профспілки ознайомилися і Інструкцією та Методичними рекомендаціями з проведення звітів і виборів у Профспілці працівників освіти і науки України.

У процесі роботи члени ради підтримали Звернення профспілкових комітетів первинних профспілкових організацій закладів вищої освіти до обласної ради Профспілки щодо недоцільності об'єднання Рівненського державного гуманітарного університету з Національним університетом водного господарства та природокористування, про що проінформують Міністерство освіти і науки України.

Прес центр ООП

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок