Новини Профспілки

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

У цей нелегкий для нас час, навіть найменша дрібничка вдячності, добра, уваги спроможна зробити на мить світ теплішим, підсилити віру в те, що світло поборе темряву!

У перший день весни працівники виконавчого апарату ради обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України разом із Спілкою жінок Рівненщини відвідали в одному із закладів охорони здоров’я військовослужбовців, які перебувають там на лікуванні.

Емоції важко передати. Вони сколихнули спогади, сповнені здивуванням, болем, жахом, які відчули в перший день широкомасштабного вторгнення росії на територію нашої країни. Переплелися воєдино і біль, і сум, і злість, і лють, і неспокій, і впевненість, і оптимізм, і радість, а разом з ними - віра в перемогу!

Зворушлива, тепла усмішка військовослужбовців під час зустрічі випромінювала силу і впевненість у собі, підкреслювала їх уміння усміхатися навіть тоді, коли усім сумно й боляче.

Подумки і вслух усі ми бажали швидкого одужання усім зраненим і пораненим українцям, захисникам і захисницям. Серед сірих днів частіше шукати і знаходити моменти для усмішки, щоб світ навколо змінювався, а життя наповнювалося позитивом!

Не стомлюймося ділитися промінчиками добра! Підтримуймо воїнів світла і один одного, і перемога неодмінно буде за нами!

Доземний уклін нашим захисникам і захисницям!

Слава Україні! Героям слава!

Прес центр ОРП

Корисні посилання

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок