Новини Профспілки

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

24 січня у приміщенні ФПО відбулося розширене засіданні президії ОРП з порядком денним:

  1. Про профспілкове членство в ООП у 2023 році та завдання виборних органів щодо організаційного зміцнення профспілкових організацій.
  2. Про Програму ОРП «Здоров’я» на 2024 рік.
  3. Про профспілкові стипендії для профактиву первинних профспілкових організацій студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти.

Обговорюючи параметри Статистичного звіту про профспілкове членство у 2023 році, члени президії визначили завдання щодо організаційного  зміцнення профспілкових організацій. Цікавою була дискусія щодо змін профспілкової діяльності згідно вимог сьогодення, мотивації профспілкового членства, співпраці з депутатами, місцевими органами влади на принципах партнерства та соціального діалогу.

Голови Сарненської, Демидівської. Здолбунівської ОТОП та Рівненської МОП ділилися досвідом співпраці з керівниками закладів освіти.

Традиційно була затверджена Програма ОРП «Здоров’я», якою передбачено організаційно-фінансове забезпечення санаторно-курортного лікування спілчан, оздоровлення в пансіонаті «Пролісок» Трускавецького курорту, відпочинок на базах Хрінницьких оздоровчих закладів. Новинкою стане сімейний та спортивний відпочинок. Для профактиву організаційних ланок ООП – тури вихідного дня.

З кожного питання порядку денного президія прийняла відповідні рішення.

Прес центр ООП

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок