Новини Профспілки

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

Добро і милосердя – це два крила, на яких тримається людство. Березнівська початкова школа має не так багато можливостей, та головне – більшість із нас розуміє, що світ тримається на добрі та на гарних вчинках. Волонтерство – це поклик душі. Тому вчителі та учні і їх батьки не просто говорять про добро та чекають його від інших, а реально діють, намагаються зробити світ кращим, красивішим своїми добрими, корисними справами.

Особливо зараз, коли сусід став ворогом всі відчули, що допомога важлива. З перших днів війни учнівський, батьківський та вчительський колективи розпочали з вареників та пиріжків, а потім вже з’явились конкретні номери бригад, прізвища воїнів, які чекали на нашу вісточку, малюнок, пару шкарпеток, чай і каву. Приєднались до волонтерських справ в громаді, до людей, які часто бували на передовій і точно знали, що коли і кому потрібно. Разом влаштовували ярмарки, збирали речі та іграшки для дітей, приносили смаколики, влаштовували імпровізовані блок пости.

У багатьох наших починанням надихались мужністю і героїзмом батьків, які вже були на фронті, підтримкою військового капелана і були переконані, що всі ми робимо одну справу і наближаємо Перемогу.

І цей навчальний рік розпочали з волонтерства, під час свята Першого дзвінка відмовились від квітів, а були раді допомозі для воїнів. Переконані, що добрими справами якими повниться наш рідний край ми остаточно переможемо всіх ворогів.

Слава Україні! Героям Слава!

Оксана Фурсяк,

голова первинної профспілкової організації

Березнівської початкової школи