Новини Профспілки

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

Цьогоріч 800 дітей спілчан Рівненської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України у період новорічно-різдвяних свят були учасниками традиційних казкових марафонів.

У Рівненському  обласному академічному музично-драматичному театрі,  затамувавши подих, глядачі розмірковували про добро і зло. Робити гарні, добрі справи - це чудово! Звісно так! Допомагаючи іншим - ми стаємо і самі кращими! Проте головна героїня історії «Маленька Чаклунка», мріє стати справжньою дорослою відьмочкою, якій зовсім не личить робити добро! Який буде її вибір?

А у Рівненському  академічному обласному театрі ляльок після перегляду Різдвяно-новорічного видовища «Різдво по-козацьки», герої якого повертають собі молодечу вдачу, долаючи усі перепони та відьомські злодіяння, дітлахи та батьки разом з мужніми козаками змагалися у  козацьких забавах.

Захоплюючі історії та подарунок із солодощами від обласної ради Профспілки забезпечили усім, попри повітряну тривогу, яка пролунала під час свята, віру в перемогу світла над темрявою, теплий, гарний настрій.

Прес центр ООП

Корисні посилання

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок