Новини Профспілки

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

8 червня відбулася нарада голів організаційних ланок обласної організації Профспілки, на якій обговорювалися назрілі питання.

Голова обласної організації Профспілки Юрій Кравець проінформував учасників наради про діяльность Профспілки працівників освіти і науки України та обласної організації в умовах воєнного часу. Подякував профактиву та усім небайдужим спілчанам. Які не стомлюються робити добро - з першого дня війни активно волонтерять, надають допомогу тимчасово переміщеним особам, Збройним силам України.

- За період війни обласною організацією Профспілки спільно з територіальними  профорганізаціями було надано фінансової допомоги на ЗСУ, тероборону, харчування тимчасово переміщеним особам, членам Профспілки, які були призвані до лав ЗСУ, отримали поранення на загальну суму 2 млн 507 тисяч  гривень і ця робота не припиняється ні на мить, - сказав він.

Профспілковий актив РООП підтримав ініціативу обласної ради Профспілки щодо проведення акції «Візьми книгу – допоможи ЗСУ», яка має на меті подальшу підтримку Збройних сил України та популяризацію української книги.

Заступник Голови обласної організації Профспілки Марія Ковальчук закцентувала увагу присутніх на важливості інформаційної та колдоговірної роботи.

Голови оргланок РООП поділилися досвідом роботи у  соціальних мережах – Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google+, Viber, Сигнал. З метою удосконалення роботи в них, визначили напрямки навчання в малих групах.

Георгій Антипчук, юристкосульт-правовий інспектор обласної організації Профспілки, вчергове зупинився на здійсненні повноважень профспілок, передбачених Законом «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», проаналізував зміни в законодавстві. Разом з головним бухгалтером Лідією Сасюк у форматі «питання-відповідь» роз’яснювали питання оплати праці, організаційного і фінансового забезпечення відпускної кампанії в закладах освіти області.

На нараді обговорили відкореговані основні заходи діяльності обласної організації Профспілки в умовах воєнного стану, ситуацію щодо оздоровлення та відпочинку спілчан та їх дітей в поточному році, забезпечення діагностичного обстеження членів Профспілки в РЛДЦ ім. В. Поліщука, випуск літопису «Вчительська доля».

Голова обласної організації Профспілки Юрій Кравець за активну життєву позицію у вирішенні питань соціально-економічного захисту прав та інтересів спілчан, сумлінну працю у профспілкових органах вручив Юрію Марунченку, голові Острозької ОТОП, та Володимиру Нікітчуку, голові Вараської МОП, нагрудні знаки ФПО «Профспілкова доблесть». Колеги щиро вітали їх з нагородою.

Прес центр ООП

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок