Новини Профспілки

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

В умовах  воєнного стану - війни росії проти України, важливо аби кожен освітянин – член Профспілки розумів і відчував, що ним опікуються, йому допомагають. А тому, виконуючи основні статутні завдання, обласна організація Профспілки, її організаційні ланки  долучилася і до гуманітарної та  волонтерської допомоги, як і уся країна, працюють задля наближення перемоги та миру в Україні.

На підтримку збройних сил України, територіальної оборони з профспілкових бюджетів переказані кошти на відповідні рахунки Націального банку України, Фонду солідарності Федерації профспілок області. Спілчани  долучаються до волонтерського руху: плетуть сітки, збирають медикаменти, їжу та одяг.

На Рівненщині проживає більше трьох тисяч внутрішньо переміщених осіб. 

Понад 80 осіб з дітьми розміщені  у профспілковому санаторії «Горинь».

Обласна організація Профспілки, організаційні ланки всіляко допомагають їм фінансово та матеріально, задовольняють їх побутові потреби.

Обласна рада Профспілки оперативно реагує на численні звернення від керівників та працівників закладів освіти та надає відповідні роз’яснення та документи щодо особливостей застосування норм трудового законодавства під час дії правового режиму воєнного стану на особистому прийомі, телефонічно. через електронну пошту, вайбер-зв'язок, тощо.

Освітній процес в області здійснюється дистанційно. Щира вдячність освітянам, які продовжують навчати та виховувати дітей в умовах війни, готують їжу воїнам і переселенцям, плетуть захисні сітки, цілодобово працюють волонтерами!

Дякуємо нашим захисникам і захисницям, за відвагу, мужність та неймовірну силу!

В єдності наша сила! Перемога буде за нами!

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок