Новини Профспілки

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

На думку експертів стільки змін, як у 2021 році не було в кадрових питаннях з початку тисячоліття. Змін зазнали всі кадрові процедури, а найбільше - прийняття на роботу. Тому Рівненською обласною радою Профспілки працівників освіти: і науки України  було підготовлено та надіслано у заклади освіти практичні матеріали: моніторинг основних змін  у законодавстві про працю у 2021 році, нове у прийомі і звільненні працівників,повідомлення ДПС про прийом на роботу, зміни у військовому обліку, відпустки за власний рахунок, нові стандарти оформлення документів.

У продовження цієї роботи 27 січня  в он-лайн режимі Дубровицька рада об’єднаної територіальної організації Профспілки працівників освіти провела спільне навчання керівників закладів освіти та голів профспілкових комітетів за участю правового інспектора праці Рівненської обласної ради Профспілки працівників освіти  Георгія Вікторовича Антипчука.

Серед актуальних, присутні на заході, активно обговорювали і питання:

* про перерахунок пенсій з врахуванням ст.39 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок катастрофи на ЧАЕС»,

*про надання профспілковими організаціями публічної інформації,

* про порядок розподілу освітньої субвенції на 2022 рік, про доплати за окремі види роботи та інші питання.

Учасники висловили подяку ОРП за оперативну, змістовну інформацію та участь у навчанні юрисконсульта – правового інспектора праці Георгія Антипчука.

В. Твердюк,

голова Дубровицької об’єднаної організації Профспілки

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок