Новини Профспілки

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

29 грудня 2021 року відбулося розширене засідання президії обласної  ради Профспілки працівників освіти і науки України.

Робота була конструктивна та виважена, оскільки на порядку денному було питання про стан, завдання та перспективи діяльності обласної організації Профспілки і її організаційних ланок у 2022 році.

У своїй доповіді голова обласної організації Профспілки Юрій Кравець акцентував увагу на тому, що для ефективного розв’язання соціально-трудових проблем, забезпечення прав та гарантій членів Профспілки, виконання Статутних завдань, реалізації зобов’язань за Угодами та колективними договорами. Серед пріоритетних у 2022 році залишатимуться питання:

  • налагодження соціального діалогу з органами місцевого самоврядування, роботодавцями;
  • збереження і нарощування профспілкового членства, недопущення необґрунтованої ліквідації первинних профспілкових організацій у процесі оптимізації мережі закладів, установ освіти;
  • інформаційно-роз’яснювальна робота в колективах, засобах масової інформації – підсумував він у доповіді.

Голови міських, районних  та об’єднаних територіальних організацій поділилися інформацією щодо ситуації на місцях.

Члени президії обговорили пропозиції  районних, міських, об’єднаних територіальних, територіальних організацій Профспілки щодо навчання керівників, профспілкового активу з питань трудового, освітянського  законодавства та ведення кадрової роботи,  затвердили План основних заходів обласної ради Профспілки на 2022 рік. 

Голова обласної ради Профспілки подякував членам президії за роботу у 2021році. Окремим профспілковим активістам вручив нагороди та привітав усіх присутніх з прийдешніми Новорічно-різдвяними святами!

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок