Вперше в Україні видано науково-популярний збірник, що охоплює найактуальніші проблеми (та шляхи їх вирішення) у трудовому праві України.
«Кухня трудових прав: нариси про важливі інгредієнти» - збірник статей провідних українських науковців та практиків, присвячений дослідженню основних трудових прав працівників та їх захисту, сучасних новацій та перспектив правового регулювання трудових відносин.
Збірник можна завантажити повністю тут
- Що таке нестандартна зайнятість та приховані трудові відносини?
- Як протидіяти зловживанням гнучкими формами зайнятості?
- Як втілити концепцію гідної праці в умовах діджиталізації та постійних змін у сфері праці?
- Як врегульовується дистанційна робота та гнучкий режим робочого часу?
- До яких пасток неформальної економіки найчастіше потрапляють працівники?
- Як викорінити дискримінацію та мобінг у сфері праці?