ВУЗЛИКИ НА ПАМ'ЯТЬ

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

Соціологи фіксують зростання кількості українців, які не готові на жодні територіальні поступки для завершення війни з терористичним режимом путіна.

За даними опитування КМІС, проведеного 7-13 вересня, зараз таких 87% серед опитаних - це на 3% більше, ніж у липні.

Ще одна особливість результатів опитування - проти будь-яких територіальних поступок виступає абсолютна більшість мешканців всіх регіонів України. Громадська думка з цього приводу "вирівнялася" по всіх областях і в середньому становить близько 85% (на Заході - 91%, Центр - 88%, Південь - 83%, Схід - 85%). Ба більше, серед російськомовних українців 85% також проти територіальних поступок!

Це свідчить про те, що росія повністю програла ідеологічно, і продовжує програвати на фронті. Жодні псевдореферендуми на тимчасово окупованих територіях вже не будуть актуальною стратегією окупантів, а деокупація українських територій - це питання часу. Про близьке фіаско злочинних дій кремля також свідчать і останні дані ГУР щодо невизнання російськими прикордонниками своїх же паспортів, які щедро роздавали всі ці роки громадянам на територіях так званих "Л/ДНР".

Всі ці факти доводять, що ми на вірному шляху. Попереду багато роботи і викликів, але стратегічно росія вже програла і навряд чи "з коліс" вигадає якусь притомну альтернативу для відновлення своїх позицій по "українському питанню"

Мусимо гуртуватися та посилюватися й надалі, і звісно ж - підтримувати та вірити в ЗСУ!

Василь Мокан

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок