Новини Профспілки

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

З хлібом і сіллю, теплими вітаннями зустріли учасників семінару - голів первинних профспілкових організацій та керівників закладів освіти п’яти територіальних громад Сарненського району - в Степанському ліцеї.

Тема заходу: «Сучасний погляд на соціальний діалог».

Відкривши семінар, Юрій Кравець, голова обласної організації Профспілки, окреслив сучасний стан профспілкового руху в галузі освіти та шляхи вдосконалення профспілкової роботи в обласному галузевому профоб’єднанні.

Своїми напрацюваннями та особливостями співпраці в умовах воєнного стану ділилися Петро Крот, голова Степанської ТГ, Віталій Добринський, голова Сарненської об’єднаної територіальної організації Профспілки, Тетяна Романцова, директор ЗСО «Степанський ліцей», Людмила Шур, голова ППО ЗСО «Степанський ліцей».

Разом з Марією Ковальчук, заступником голови обласної організації Профспіки, та Георгієм Антипчуком, юрисконсультом-правовим інспектором праці обласної ради Профспілки, учасники семінару обговорили важливість колективно-договірної роботи – як основного інструменту реалізації інтересів працюючих, правові основи та окремі аспекти соціального партнерства – як важливого інструменту реалізації соціальної політики держави, підкреслили, що соціальний діалог, колективні переговори та угоди, а також колегіальне управління мають важливе значення для забезпечення стабільної якісної зайнятості, гідних умов та оплати праці освітян; зміцнюючи соціальний діалог, ми піднімаємо статус освітян та імідж професії вчителя в суспільстві.

У рамках семінару відбулося знайомство з історією мальовничого селища Степань та базою профспілкового санаторію «Горинь».

Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері.

Пресцентр ОРП

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок