Новини з регіонів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

Вона забрала кращих синів і доньок, залишила багатьох без домівки, пустила у мандри по світу і відібрала впевненість у завтрашньому дні. Кожен із нас мріє про мир, чекає Перемоги і, як може, так наближує її. Ті, хто на фронті, - тримаючи небо над нами, а хто в тилу - допомагаючи всіма силами нашим військовим. Донат бо ж в теперішній час - не благодійність, а обов'язок кожного.

Учителі КЗ "Кухченський ліцей" активно волонтерять і донатять із початку війни. Як і всі освітяни нашої профспілкової організації, вони брали участь у продуктових зборах, готували обіди для наших військових, активно долучались до грошових зборів на підтримку ЗСУ, здавали одноденні заробітки і підтримували збори коштів за потребами. Але нещодавно в них з'явився новий досвід - вони стали натхненниками і організаторами вже 3-ох лотерей, які проводять у соцмережах на підтримку наших воїнів.

Під час першої лотереї, яка була організована на підтримку закупівлі старлінка одному з випускників школи, за кілька годин було зібрано 11 213 грн. Ще одна лотерея  принесла 11 200 грн. на підтримку грошового збору на тепловізор. В результаті останньої було зібрано 16 тис. грн на підтримку збору для придбання квадрокоптера та тепловізора.

У лотереях беруть участь усі бажаючі, доєднуються і непрацюючі пенсіонери. Хтось пече торти та інші смаколики, хтось має зроблені власноруч прикраси і речі для домашнього вжитку, ще хтось -  вив'язані шкарпетки. В хід ідуть літературні альманахи, натуральний мед із домашньої пасіки, косметичні набори, спортивні костюми, рушники та ін. Переважну частину лотерейних білетів розкуповують самі ж члени колективу, до них охоче долучаються односельці, друзі і знайомі. В результаті - такі необхідні кошти для наших захисників, а для переможців і учасників лотереї  - виграші і позитивні емоції.

Зважаючи на активність кухченських освітян, це не остання їхня добра справа. Тож хай їхні зерна підтримки і допомоги нашим військовим в такий складний час проростуть щедрим урожаєм і стануть прикладом для інших.

Голова  Зарічненської об'єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України ТЕТЯНА КІКОВСЬКА

 

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок