Новини з регіонів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

Майже кожну родину ця жорстока реальність зачепила своїм крилом.

Але не зробила людей байдужими. І доказом цього став мистецький захід, організований Гощанським Центром позашкільної освіти., яким було розпочато цикл благодійних концертів. Першим із них був сольний концерт вихованки закладу, надзвичайно талановитої дівчинки, Вікторії Семенюк, керівником якої є Віктор Музичук. Все дійство було організовано на високому рівні і від початку та до завершення було емоційно насиченим.

Глядачі, які повністю заповнили залу, надзвичайно тепло зустрічали кожну пісню юної зірочки. А, оскільки цей концерт був благодійним, то і щедро донатили на допомогу ЗСУ, а саме - на автомобіль для воїнів 56 батальйону, 104 бригади, які зараз відстоюють нашу незалежність на бахмутському напрямку. Там нашим хлопцям дуже нелегко, але вони щиро вдячні кожному за найменшу допомогу. Тож я від їхнього імені, по праву матері одного із цих воїнів, щиро дякую всім, хто долучився до збору коштів: насамперед - організаторам цього заходу, юній дебютантці Вікторії Семенюк, і всім тим, хто прийшов. Наші люди неймовірні, і в цьому наша сила.

Тож бажаю всім сили, віри і переконання у нашу ПЕРЕМОГУ, яку наші воїни-захисники здобудуть на полі бою. А ми їм допоможем...

джерело

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок