Новини з регіонів

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

Такими рядками розпочалась презентація першої окремої збірки поета Вадима Бублія - «Музика вітру!». Серйозні філософські думки, романтична лірика і поезія воєнного часу – це ті частини, з яких складається перша ластівка автора.

Затишна читальна зала бібліотеки за лічені хвилини заповнилась тими, хто знає автора, хто не один рік працює з Вадимом Михайловичем і тими, хто прийшов для першого знайомства з поетом рідного міста.

Читання поезії в особистому виконанні автора, декламування віршів-присвят і щирі слова привітань захопили присутніх емоціями настільки, що час минув непомітно. Окрім неймовірної поезії, на презентації було підкреслено також багатогранність діяльності Вадима Бублія.

Вітали колеги-педагоги, колеги по сценічній діяльності, долучились представники громадських організацій та, не аби якою, важливою була для поета оцінка колег по перу. Приємним сюрпризом стало відео поздоровлення від місцевої поетеси з далекої Німеччини.

Під завісу заходу, розчулений поет, щиро дякував за неймовірно теплу атмосферу презентації всім присутнім гостям, а особливі слова линули на адресу міської влади та Управління культури, туризму, молоді та спорту дякуючи підтримці, яких збірка змогла побачити світ.

Окрема подяка за атмосферу заходу та приємні музичні дарунки колективу КЗ «Сарненська мистецька школа».

Закінчився захід авторгаф-сесією за донат на ЗСУ для тих, хто бажає мати в своїй бібліотеці збірку поезії «Музика вітру», невиправного романтика Вадима Бублія!

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок