Новини Профспілки

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

20 грудня 2023 року відбулося розширене засідання колегії Управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради за участю керівників закладів дошкільної,  загальної середньої, позашкільної освіти та представників ради Рівненської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Перше питання, винесене на обговорення, - про стан виконання Угоди між Управлінням освіти  та радою міської організації Профспілки (доповідачі: Василь Харковець, заступник начальника Управління освіти, Зіновія Засєкіна, голова ради Рівненської міської організації Профспілки).

Затверджено Угоду на 2024 - 2028 роки.

Управління освіти, керівники закладів освіти та профспілкові комітети  перебувають у постійній партнерській взаємодії.  Це дозволяє, незважаючи на складні процеси у країні, реагувати на зміни та виклики сьогодення й забезпечувати стабільну, ефективну роботу закладів освіти. Така  взаємодія є багатовекторною: від професійної комунікації щодо надання якісних освітніх послуг та дотримання в закладах освіти трудового законодавства - до створення комфортних умов праці й відпочинку для педагогів та обслуговуючого персоналу й  мотиваційних інструментів професійного розвитку.

На колегії також було озвучено питання  щодо виконання рішення колегії від 26 жовтня 2021 року "Про сучасні підходи забезпечення права на освіту дітей з особливими освітніми потребами" (доповідач Руслана Майструк, директорка Рівненського ІРЦ), адже навчання та супровід таких дітей - один з пріоритетів освітньої галузі.

Підсумки роботи зі звернення громадян в Управління освіти в 2023 році озвучила Валентина Середюк, заступник начальника Управління освіти.

Закінчення календарного року - час підсумків і перспектив, час для вдячності і мрій. Взаємодіємо задля якісної освіти!  Вдячні батькам та громаді за підтримку. Мріємо про переможний мир! Разом до Перемоги!