Новини Профспілки

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

Для підвищення ефективності ведення соціального діалогу на всіх рівнях Рівненщини, Федерація профспілок області на Конференціях, які пройшли в усіх чотирьох районних області, уклала Меморандум про співпрацю з керівництвом районів та обрала представників Президії ФПО в кожному районі Рівненської області.

Такий пілотний проект Рівненщина запровадила першою з областей України. Спеціалісти ФПО, заручившись допомогою юриста, розробили Положення, обрали гідних людей: принципових, цілеспрямованих, небайдужих.

Як ми вже писали раніше, представниками Президії ФПО були обрані: Олена Ткач, голова Рівненської районної організації профспілки працівників культури у Рівненському районі, Тетяна Онищук, голова Дубенської районної організації профспілки працівників державних установ у Дубенському районі, Зінаїда Рева, голова ППО Каноницького ліцею Володимирецької ООПП освіти і науки у Вараському районі та Ірина Ковтун, в.о. голови Сарненської районної ради Профспілки працівників освіти і науки у Сарненському районі.

Відповідно до домовленості з керівниками райдержадміністрацій та рад, представники Президії Федерації профспілок Рівненської області в районах братимуть активну участь в засіданнях колегій райдержадміністрацій, у роботі координаційних рад при головах районних рад, президіях районних рад, нарадах, семінарах та своєчасно інформуватимуть обласні Федерацію профспілок області та галузеві організації про прийняття рішення щодо оцінки соціальних ситуацій, дій профспілкової сторони.

28 вересня 2023 року, на засіданні Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради, голова Федерації профспілок області Микола ШЕРШУН вручив представникам Президії ФПО в районах Посвідчення та побажав плідної співпраці щодо ефективного соціального діалогу в районах області задля підвищення якості життя українського працівника до європейських стандартів.

Профінформ ФПО